По вопросу сотрудничества с сайтом:

manager @ evo.org.ua

Розповідь від клієнта спортклубу (лютий) 06 марта 2012

В цьому місяці героєм нашої дискусії став Руслан Писаренко. Руслан відвідує спортклуб "Evolution" вже понад 3 роки, з моменту відкриття клубу. Тому може нам розповісти багато чого цікавого.

Почнемо нашу бесіду з Русланом. І перше питання:

Займалися ви раніше спортом і яким?

"Навчаючись в середній школі я десять років займався плаванням. В десятому класі почав відвідувати ще і тренажерний зал, про що не шкодую і по цей день. А займаюсь я вже в цілому 30 років." (від автора: "..а Руслану більше 30 і не даш")

Яка ваша ціль ;приходу в спортклуб "Evolution"?

"Моя мета взагалі – жити довго, щасливо та яскраво, а відвідування спортивного клубу «Evolution» якраз допомогає втілювати мою мету в життя. Так же мені подобається спілківання з моїми однодумцями, а також в залі багато приємних осіб жіночої статі, що ще більше стимулює мене займатися спортом."

Скажіть, будь-ласка, розпорядок свого дня і скільки часу ви віддаєте тренуванням?

" Мій денний розклад, якщо в декількох словах, то достатньо прозаїчно звучить: ранком підйом, сніданок, робота, тренування, відбій (сон), але якщо розкласти день на хвилини, що вийде досить кольорова картина, а час тренувань в спортклубі «Evolution» виглядав би дуже яскраво. Яскраво тому, що це завжди дуже позитивні емоції. Почав тиждень, я тренуюсь три рази по півтори години. Цього потужного заряду мені вистачая на сім днів."

Який у вас режим тренувань та спортивного харчування?

"Стосовно спортивного харчування, то двома словами не обійтися, але треба сказати, що в нашому виді спорту, саме спортивне харчування, відіграє величезну роль в досягненні результатів. Також треба дуже серйозно ставитись і до звичайного харчування та відпочинку при цьому не забувати наполегливо тренуватись."

Що ви можете порекомендувати, щодо здорового способу життя??

"Жити просто здорово! Кажуть, що у житті треба спробувати все, скажу свою думку, на підставі свого досвіду, без багатьох речей в житті можна і обійтись, таких, як наркотики, паління, надмірний алкоголь. Я не рекомендую, а скоріш бажаю – жити і отримувати від життя задоволення, але при цьому залишатись гарними, приємними, порядними людьми!"

Руслане, як змінилося ваше життя з приходом в спортклуб "Evolution"?

"З приходом в сортивниий клуб «Evolution», життя розквітло черговою гарною квіткою: гарні жінки, приємні люди, привітний персонал."

И на останок, ваші побажання для всіх бажаючих займатися спортом?

"Для тих хто хоче почати займатися спортом я бажаю врешті решт почати!!!"

Дякуємо, вам, Руслане, що погодилися відповісти на наші запитання. Бажаємо втілення ваших мрій у життя, і сподіваємося, що спортклуб "Evolution" вам у цьому допоможе!

До зустрічі на тренуваннях!

They are impressed with our services

testimonial 1

"За@ебись качалка, то что надо!."

Начинающий Качила

testimonial 2

Я раньше бухал и вобще был аморальным типом. Теперь в ЗОЖ и только качалка

Миха Химач